Вести Македонија Ударни вести

Директорот на БЈБ Тасевски на средба со Извршниот директор на ЕВРОПОЛ, Катрин Де Бол

  Директорот на Бирото за јавна безбедност, м-р Сашо Тасевски денеска во пресрет на Регионалната конференција на директори на полициски служби на тема „Борба против организиран криминал: предизвици и поддршка“ која се одржува во Скопје од 4 до 7 мај, оствари средба со Извршниот директор на Европската агенција за спроведување на законот – ЕВРОПОЛ, Катрин […]