Алтернатива Настани

АУЕ-ФОН со еко-акција „МЛАДИТЕ ЗА ПРИРОДАТА“

  Американскиот Универзитет на Европа – ФОН денеска организираше еко-акција во Градски Парк во Скопје под слоганот „МЛАДИТЕ ЗА ПРИРОДАТА. CHANGING TOGETHER“, преку која испратија порака до целата јавност дека грижата за животната средина е повеќе од неопходна за подобрување на животот за сегашните и идните генерации.     Во акцијата, покрај студентите од АУЕ […]