Алтернатива Вести Настани Спорт

На HALKECO Skopje RUN 10km! Трчаа 1.300 натпреварувачи

  Во организација на Сојузот на спортови на Скопје, заедно со Атлетскиот Клуб Работнички и насловениот спонзор HalkBanka, под покровителство на Градот Скопје и Агенцијата за Млади и спорт, се одржа 6тото издание на HalkEco Skopje RUN 10KM.     Околу 1300 натпреварувачи, истрчаа 10 километри, а почетокот и целта на трката беше фонтаната „Лотос“. […]