Алтернатива Настани

Над 14.000 посетители на Зоолошката градина изминатиов викенд

  Зоолошката градина и годинава е една од најпосетените локации во Скопје, каде овој викенд имавме рекордна посетеност од над 14.000 посетители.  Град Скопје и ЈУ „Зоолошка градина“ во континуитет работат на подобрување на просторните услови на живеалиштата, а рекордната посетеност е уште еден поттик за продолжување на активностите за поставување нови стандарди на квалитет […]