Алтернатива Настани

ART GAMES во МКЦ од 15 до 17 јуни

  Во склоп на 50 години МКЦ најавуваме и нова возбудлива содржина – ART GAMES! Порив е вашата креативност, оружје е вашиот талент, а местото на битката е МКЦ.   Тридневен настан на кој сите уметници и креативци може да ги тестираат вештините и да се борат за големи награди. Станува збор за активности внимателно […]