Алтернатива Настани Спорт

Посебен режим на сообраќај во сабота поради натпревар „Триоги Триатлон“

   На 14 мај, во сабота, во периодот од 09.00 до 12.00 часот, поради натпревар „Триоги Триатлон“, МВР ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќај по одредени сообраќајници во Скопје. Стартно-целната позиција на натпреварот е Спортскиот центар „Борис Трајковски“, а натпреварувачите ќе се движат на дел од улиците околу СЦ„Борис Трајковски“ и по десната […]