Вести Македонија

ДОМ: Итен ребаланс и пренамена на средства за нови градинки во Ѓорче Петров

  ДОМ Ѓорче Петров алармира до општината за потребата од нови градинки на територија на Ѓорче Петров. Според информациите од јавноста повеќе од 500 деца чекаат ред за прием во градинките во Ѓорче Петров. Граѓаните секојдневно видно загрижени упатуваат пораки до нас и известуваат за проблемите со кои се соочуваат за згрижување на своите деца. […]