Алтернатива Настани

ИЛИ-ИЛИ: Промоција на “Ноќите кога заспивавме во Помпеја” од Давор Стојановски

  Вечерва во кафе-книжарницата „Буква“ во 20 часот ќе се одржи промоцијата на романот „Ноќите кога заспивавме во Помпеја“ од Давор Стојановски, во издание на ИЛИ-ИЛИ. Промоторка на книгата ќе биде писателката Николина Андова-Шопова. Романот влезе во најтесниот круг за наградата „Роман на годината 2021“ на Фондацијата „Славко Јаневски“.     „Давор Стојановски напишал сјаен […]