Вести Изјави Македонија Ударни вести

Интервју на претседателот Пендаровски за „Утрински брифинг“

  Во интервју за „Утрински брифинг“, претседателот Стево Пендаровски ги коментираше актуелните политички односи меѓу власта и опозицијата, состојбите и блокадите во Уставниот суд, внатреполитичката стабилност и дали предвремени избори би биле евентуално решението. Во интервјуто претседателот го искажа својот став за случувањата во Украина, можностите за решение и прекин на руската агресија. Воедно, говореше […]