Алтернатива Настани

Изложба во Мала станица – “Еволуција: маски од теснецот Торес”

  Н 8 јуни, во објектот Мала станица, со почеток од 18 часот ќе се одржи Меѓународна патувачка изложба, создадена од страна на Културниот центар Габ Титуи од Австралија, во соработка со Министерството за надворешни работи и трговија на Австралија, Националниот музеј на Австралија и Амбасадата на Австралија во Белград насловена „Еволуција: маските од теснецот Торес“. […]