Алтернатива Настани

Концерт на ТАНЕЦ “ПЕЧАТ НА ВРЕМЕТО”

  ПЕЧАТ НА ВРЕМЕТО, Концерт на Н. У. Ансамбл за народни игри и песни ТАНЕЦ, во Н.У. Центар за култура „НУ Центар за култура “Иљо Антески-Смок” – Тетово, со почеток од 20 часот         Професионалниот ансамбл за народни игри и песни „Танец“ во овие седумдесет и три години од своето постоење оформи […]