Алтернатива Настани

Промоција на романот „Зборови“ од Јордан Коцевски

  Промоција на романот „Зборови“ од Јордан Коцевски во Градска библиотека Браќа Миладиновци – Скопје, 15 мај во 19 часот   Што сè би направиле за да можете да комуницирате со починатите кои многу ви недостасуваат? Стефан се соочува со загубата на својата сопруга на сопствен начин, така што ја игнорира. За него, таа сè […]

Алтернатива Настани

Промоција на “ЗАСЛЕДИ МЕ” од Јордан Коцевски

  Јордан Коцевски (1983, Охрид) е сопруг и горд татко на две деца. Докторирал на Факултетот за туризам и угостителство – Охрид. Работи како туристички водич, додека се обидува да го остави својот печат и како писател.     Првата книга, збирката раскази „Време за живеење“, ја има објавено во 2001 година. Неговата стрип антологија […]