Алтернатива Вести Македонија Ударни вести

Четири средни училишта наградени за “Најдобар бизнис концепт 2022 година”

  Tимот на СУГС „Никола Карев“ од Скопје со концептот „Нов иновативен систем за наводнување“ го освои првото место на средношколскиот натпревар „Најдобар бизнис концепт 2022 година“ кој се организираше во рамките на активностите на новоформираниот Центар за извонредност на стручно образование и обука на Машинскиот факултет при Универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје. Средношколците […]