Алтернатива Вести Македонија Настани

Летен Академски Курс во организација на БЕСТ-Скопје повторно ова лето

  Можноста за образовно надоградување и културен развој е сон на секој студент! Искуствата од меѓународен карактер преку коишто студентите ги прошируваат нивните познанствата низ цела Европа, и воедно го надополнуваат своето стручно познавање во областа на нивните студии, се есенцијални за секој амбициозен студент!   Токму затоа БЕСТ Скопје, преку настани каков што е […]