Алтернатива Настани

Изложба на култни костими од легендарни филмови во МКЦ

  ЛОШИТЕ ДЕВОЈКИ ОД ФИЛМОВИТЕ ФИЛМСКА КОСТИМОГРАФИЈА НА СУБВЕРЗИВНИТЕ ЖЕНСКИ ЛИКОВИ ОД 60-ТИТЕ ДО 2000-ТИТЕ   Изложба на култни костими од легендарни филмови! 8.7.2022 МКЦ во 20 часот со влез слободен   Малку филмови во историјата се запаметени по култните субверзивни главни женски ликови, а уште помалку по тоа колку нивните костими биле важни во […]