Вести Македонија Ударни вести

Презентиран документот „Проценка на закани од организиран и сериозен криминал – СОКТА 2021“

  Денеска во присуство на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и Н.Е. амбасадорот Клеменс Која, шеф на  Мисијата на ОБСЕ во Скопје беше презентиран документ за Проценка на закани од организиран и сериозен криминал – СОКТА 2021.       Во своето обраќање министерот Спасовски ја истакна важноста на овој документ како за Министерството за внатрешни […]