Алтернатива Вести Македонија Настани

На малата Бела потребна ѝ е голема помош: Секоја донација ќе помогне во лекувањето

  Среќно и безгрижно детство без здравствени проблеми е желба на секој родител и згрижувач на секое дете. Малата Бела Кузев уште од најрана возраст се соочува со висок ризик за настанување на една од најстрашните непријатели во денешно време- церебрална парализа. На малата Бела потребна ѝ е голема помош, затоа секоја донација е добредојдена, без разлика колку е голема, […]