Вести Изјави Македонија Ударни вести

Кацарска: Референдум за францускиот предлог би бил макотрпен и долго процес, но не треба се исклучи како решение

  Не знам колку граѓаните во овој поларизиран емоционален момент може да проценат од анкета дали тие се „за“ или „против“ одреден предлог, којшто не беше ниту јавно достапен и за којшто има се уште многу недоумици и покрај објаснувањата, изјави денеска директорката на Институтот за европска политика (ЕПИ), Симонида Кацарска пред Форумот Еуропеум 2022 […]