Вести Македонија Став Ударни вести

Советничката група на коалицијата „Oбнова за Македонија“ ја прекина седница и порача НЕ за Бугаризација

  Советничката група во Град Скопје составена од ВМРО ДПМНЕ, Социјалистичка партија на Македонија, МААК, Демократски сили на ромите, Демократска партија на Србите во Македонија, Српска напредна странка во Македонија, Роми обединети од Македонија (РОМ), ГЛАС за Македонија, Демократска бошњачка партија и Левица направи прекин на седницата во град Скопје и порача Не за Бугаризација […]