Алтернатива Настани

Дебитантска стихозбирка „Грош за Харон“ – Борислав Јарчевски

  „Грош за Харон“ е дебитантска стихозбирка на Борислав Јарчевски, во изданието 300 ветрила на издавачката куќа Темплум. Борислав Јарчевски (1993) е роден и живее во Скопје. Дипломиран е на катедрата за англиски јазик и книжевност на филолошкиот факултет „Блаже Конески“. Меѓу другото, се занимава со музика, превод и поезија. Поранешен член е на музичките состави […]