Вести Македонија Ударни вести

Дневниот билет почна да се продава и во возилата на ЈСП

  Дневниот билет почна да се продава и во возилата на ЈСП Скопје. Тој чини 120 денари и важи за повеќекратно користење на сите линии во текот на еден ден, односно може да се користи за неограничен број преседнувања на сите линии, во период од 05 до 24 часот. Досега, дневниот билет беше достапен единствено […]