Алтернатива Настани

2. #standupmaratonec 2019 – Skopje

Трет спортско добротворен комичен проект насловен “Stand up maratonec” што ќе ги опфати главните градови на поранешните југословенски републики, каде пионерот на словенечката стендап сцена комичарот, тркач и ултрамаратонец Андреј Тежак Тешки со неговиот локален колега македонскиот актер Никола Тодороски заедно со Никола Силјаноски ќе се обидат да насмеат што повеќе луге на нивниот јазик […]