Вести Македонија Топ теми Ударни вести

АХВ: Од пазарот се повлекува небезбедна серија од Органски био сок од јаболко од брендот ХИПП

  Од пазарот се повлекува небезбедна серија од Органски био сок од јаболко од брендот ХИПП. Се повикуваат потрошувачите кои го имаат купено посочениот производ истиот да не го употребуваат, односно да го вратат на местото каде е купен, информираат од Агенцијата за храна и ветеринарство.       – Врз основа на нотификацијата која […]