Вести Македонија Топ теми Ударни вести

„Балканот е отворен”, порачаа лидерите на Отворен Балкан на Саемот за храна вино и туризам во Белград

  Република Северна Македонија ја претставува својата традиција, обичаи, карактеристичната кујна, музика и фолклор, како и обележјата и вредностите на сите други заедници кои живеат во земјата на првиот меѓународен саем во Белград организиран во рамките на Отворен Балкан. Саемот беше отворен со официјални обраќања од лидерите на Западен Балкан- премиерите на Република Северна Македонија […]