Вести Изјави

Кирацовски: Камчев, Кичеец, Катица немаат врска со мене, ниту ги знам, ниту сакам да ги запознам

Ја извршив својата граѓанска должност и ги споделив сите информации за одредени настани за кои јас располагам. Се надевам дека од денес ќе завршат лажните вести, инсинуациите, манипулациите коишто реално нанесоа штета на самата истрага, претпоставувам, и на недолжни луѓе. Се надевам дека од денеска ќе преовладуваат само фактите, аргументите и вистината, рече пратеникот на […]