Вести Македонија Ударни вести

Министерот Сали во посета на Регионалната канцеларија на СЗО за Европа

  Министерот за здравство на Република Северна Македонија,  СЗ, ја оствари првата официјална посета на Регионалната канцеларија на Светската здравствена организација (СЗО) за Европа, во придружба на свои соработници, при што беше потврдена заложбата за заемна соработка со цел подобрување на јавното здравје.             На почетокот од работната посета на […]