Вести Изјави Македонија Ударни вести

Нуредини: Имаме прифатлива понуда за изградба и менаџирање на ХЕЦ Чебрене

  Министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини одржа прес конференција за напредокот на постапката за доделување на концесија за користење на водите на Црна Река за изградба на хидроцентрали. Имено денес до 11 часот беше крајниот рок за доставување и отворање на понудите за изградба и менаџирање на ХЕЦ Чебрен во јавно-приватно […]