Вести Македонија

Се уредув новиот парк од 5.000 квадрати во населбата Ченто

  Уредувањето на новиот парк во населбата Ченто кој се протега на површина од 5.000 квадратни метри е во завршна фаза. Новата парковска површина на улицата Јужноморавски бригади, кај каналот во општината Гази Баба, наскоро ќе стане омиленото место за рекреација и пријатен престој на отворено за посетителите од сите генерации.         […]