Алтернатива Настани

Промоција на збирка раскази „Вечерен автобус“ од Стефан Алијевиќ

  Вечерва во Ла Кања во скопската чаршија, со почеток во 20 часот, ќе се случи промоцијата на дебитантската збирка раскази „Вечерен автобус“ од Стефан Алијевиќ. За книгата ќе зборуваат промоторите Јана Медиќ и Петар Андоновски.                                       […]