Вести Македонија Став Ударни вести

ЗНМ ја поздравува одлуката на Елемент ПР за прекинување на договорот со град Скопје

    Здружението на новинарите на Македонија ја поздравува одлуката на агенцијата Елемент ПР за спогодбено прекинување на договорот со Град Скопје како општествено одговорен потег. Ова претставува позитивен пример кој треба треба да премине во пракса. Во соопштението за јавноста пишува „Како агенција што секојдневно соработува со медиумите и новинарите, целосно го почитуваме новинарството, кодексот […]