Вести Македонија

Жичарницата утре нема да работи

  Утре, 22 септември, Жичарницата нема да работи поради редовен годишен технички преглед, а редуцирана ќе биде и автобуската линија „25“ (Транспортен центар – Средно Водно), информираат од ЈСП. Возен ред: Транспортен центар: 8 ч, 9.40 ч, 11.20 ч, 13.20 ч, 15.20 ч и 17.20 часот. Средно Водно: 8.40 ч, 10.40 ч, 12.40 ч, 14.40 […]