Алтернатива Магазин Настани Наука и Технологија

Каква е иднината на е-возилата на македонските патишта?

  Деновиве, почнувајќи од 12 до 16 октомври, посетителите на Ист Гејт мол, уживаа во изложените модели на електричен погон и хибриди, и имаа можност да се запознаат со предностите кои овие возила ги овозможуваат за да се создаде поздрава и поеколошка средина.     Партнер на манифестацијата под мотото „Возиме на струја“ е „АВТО […]