Алтернатива Настани

Маскотите Стела и Сани дел од роденденската забава на ЈП ЛАЈКА

    Роденденот на ЈП Лајка не би бил роденден ако не помислиме и на најмладата публика и поддрржувачи на “Лајка”, кои овие 2 години активно се дружеа со нас, редовно присуствуваа на сите наши настани и забавни емисии, волонтираа во ЈП Лајка, беа дел од отворените денови каде се едуцираа за бездомните кучиња, но […]