Алтернатива Настани

Изложба на фотографии „ДИЈАГНОЗА“ од Драги Неделчевски

  Изложба на фотографии „ДИЈАГНОЗА“ Драги Неделчевски Галерија „КО-РА“ – голем салон, 8 ноември   Мојот интерес во фотографијата отсекогаш бил човекот со сите негови премрежија, суптилни и груби борби пред кои го исправа животот. Овојпат, се решив за еден проект кој беше тежок да се истера до крај. Тежок од повеќе аспекти. Емотивно, етички, […]