Вести Македонија Ударни вести

Пендаровски со честитки за 52. издание на фестивалот “Златно славејче”

  Претседателот Стево Пендаровски ги прими членовите на детскиот хор „Златно славејче“.     Претседателот Пендаровски, упатувајќи честитки за успешната реализација на 52. издание на фестивалот „Златно славејче“, ги истакна значењето и улогата коишто повеќе од половина век овој фестивал ги има во развојот на креативноста и талентот на најмладите во државата. Членовите на постојаниот […]