Алтернатива Настани

Нова книга „Луѓето, а не градот“ од Снежана Младеновска Анѓелков

  Утре, од печат ќе излезе новата книга „Луѓето, а не градот“ од Снежана Младеновска Анѓелков.          Ова е 215 издание во популарната едиција „ПРОаЗА“ на издавачката куќа ИЛИ-ИЛИ, а трета прозна објава на писателката, која во 2012 година ја доби наградата „Роман на годината“ за својата дебитантска книга „Единаесет жени“.    […]