Вести Македонија Ударни вести

Д-р Крстески на годишна сесија на Архивскиот Комитет на НАТО

  Во седиштето на НАТО во Брисел, во тек е тридневна сесија на Архивскиот комитет на Алијансата, на која присуствуваат и директорот на Државниот архив, д-р Емил Крстески и раководителката на Секторот за меѓународна соработка, Светлана Успрцова.           На работилницата се разгледуваат повеќе теми посветени на системите за заштита на архивските […]