Вести Македонија Ударни вести

Заедничко менаџирање на стоковите резерви за итни состојби во Југоисточна Европа

  Во периодот од 15 до 17 ноември  2022 година во Србија – Белград, во организација на Црвен крст Србија, се одржа партнерски состанок во рамките на проектот: Зајакнување на прекуграничната подготвеност преку заедничко менаџирање на стоковите резерви за итни состојби во Југоисточна Европа. На состанокот присуствуваа претставници на Националните друштва на Црвен крст и […]