Вести Колумна Македонија Став Текстови

Зад сензационалистичките наслови се крие и говор на омраза-Христина Стојановска

  Без оглед дали ги пишуваат од своите лични или од лажни профили на социјалните мрежи, Македонците, се чини, се многу моќни и „речити“ кога станува збор за ширење на говор на омраза, пишува Христина Стојановска за Республика. Говорот на омраза не им е далечен, уште помалку непознат, на македонските корисници на социјалните мрежи. Напротив, кога […]