Вести Здравје Магазин Македонија

АНА: Проф. Угриновски го спаси животот на Давид, но и нашите

  Ова е само една од многуте приказни со среќен крај, кои во своето богато работно искуство ги испишал проф. д-р Јовица Угриновски. Многу спасени животи, солзи радосници и среќни семејства ќе сведочат за големината, човечноста, професионалноста и стручноста на професорот Угриновски …   5-годишниот Давид Домазетовски од Битола, на 22 декември 2014 година, со […]