Вести Македонија Ударни вести

Доделени признанија „Македонски квалитет 2022“: Домашните компании умеат и во кризни состојби

  Десет домашни реномирани компании денеска го добија престижното признание „Македонски квалитет 2022“ кое го доделува Сојузот на стопански комори на Македонија под покровителство на претседателот нa државата. Признанијата ги доделија претседателот на Р. С. Македонија  Стево Пендаровски и претседателот на Сојуз на стопански комори на Македонија Трајан Ангелоски.     Комисијата согласно прецизно воспоставените критериуми […]