Вести Македонија Ударни вести

Собраниска делегација на зимска сесија на ПССЕ во Стразбур

  Од 23 до 27 јануари 2023 година во Стразбур се одржува редовната зимска сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа, а во текот на работната седмица, членовите на Делегацијата на Собранието во состав Дарко Каевски, шеф и членовите Александар Николоски и Арта Биљали Зендели ќе учествуваат во работата на Асемблејата и на работните […]