Вести Македонија

Регионална конференција: Сузбивање на трговијата со луѓе и криумчарење на мигранти во регионот на Западен Балкан

  Државната секретарка во Министерството за внатрешни работи и Национална координаторка за борба против трговија со луѓе и илегална миграција, Магдалена Несторовска денес заедно со делегација од МВР и обвинители од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција, присуствуваат на регионална конференција: „Сузбивање на трговијата со луѓе и криумчарење на мигранти во […]