Вести Македонија Топ теми Ударни вести

ФОТОГАЛЕРИЈА: Противпожарната единица на градот Скопје во Газиантеп

  Екипите на Противпожарната единица на градот Скопје се на терен во Газиантеп заедно со останатите спасувачки тимови.   Градот Скопје испрати интервентна екипа за помош при спасувачката мисија во Турција, а од градскиот буџет издвоени се шест милиони денари кои ќе бидат испратени преку Црвениот Крст на Македонија во хуманитарни цели за справување со […]