Алтернатива Настани

Скопска зоолошка добива детски „Авантура парк“

На пролет, Зоолошка градина Скопје ќе биде збогатена со уште една содржина која ќе ги анимира најмладите посетители.За првпат кај нас ќе се изгради детски „Авантура парк“ со адреналински и рекреативни содржини за деца.     Сакаме Скопје да го има овој парк. Многу европски и светски метрополи имаат авантуристички паркови во природа.Тоа е парк […]