Алтернатива Настани

Изложба во Галерија КО-РА по повод Денот на пролетта и Деновите на екологијата

  Отворање на изложбите по повод Денот на пролетта и Деновите на екологија, вторник 21 март во Салоните на Галерија КО-РА со почеток од 19.30 часот. Оваа традиционална изложба од ангажиран карактер и оваа година е насловена “Нашата визија за алтернативно живеалишта во хармонија со природата”, со која ЈУ Дом на култура Кочо Рацин – […]