Вести Изјави Македонија

Стојаноски: ЈО да отвори постапка за надзорот на изградбата на Коридорите 8 и 10 Д

  Продолжуваат да испливуваат на површина голем број нерегуларности и недоследности со надзорот на изградбата на Коридорите 8 и 10д. Ковачевски и Груби успеаја да компромитираат огромен проект за изградба на патни коридори. Според најновите информации кои ги објавија медиумите Електра Солушнс преку која ќе поминат најмногу пари од договорот за надзор, 8.3 милиони евра, […]