Алтернатива Настани

Промоција на „Приказни на тивок оган“ од Светлана Камџијаш во МКЦ

  Утре, на 22 јануари, во 20 часот, во МКЦ Клуб ресторанот ќе се случи промоцијата на збирката раскази „Приказни на тивок оган“ од Светлана Камџијаш. За книгата ќе зборуваат Соња Стојменска Елзесер и Ѓоко Здравевски, а делови од книгата ќе презентира актерката Ана Костовска. Книгата е 178 наслов во едицијата „ПРОаЗА“ на издавачката куќа […]