Алтернатива Настани

Промоција на “Ѓорѓи Доневски-зачувувањето на фолклорното творештво од Егејска Македонија”

  Промоција на книгата „Ѓорѓи Доневски – доајен во зачувувањето на фолклорното творештво од Егејска Македонија“ од проф. д-р Наташа Диденко, на 3. април во19:00 часот, Салон 19:19   Рецензенти и промотори на книгата ќе бидат, проф. д-р Билјана Ристовска-Јосифовска и Мишо Китановски   Книгата на проф. д-р Наташа Диденко е прво монографско претставување на придонесот […]