Алтернатива Настани

Отварање на Танц Фест 2023 – Таленти во Движење

  ТАНЦУВАЈЌИ СОЗДАВАМЕ ИДНИНА!, 04.04.2023, 20:00 часот, Македонски Народен Театар   КОДАРТС ТАНЦОВА КОМПАНИЈА, Ротердам, Холандија НЕМОЖНА ЉУБОВ Кореографија: Џианхуи Ванг Музика: Нова композиција, Хошико Јамане Драматургија: Константинос Шацикипраиос Костими: Asalia Khadjé, Jianhui Wang Репетитори: Кит-Дерик Рендолф, Квентин Роџер   ХОРИЗОНТ ОД НАСТАНИ Кореографија: Мациеј Кузмински Музика: Јохан Јохансон, Лет од градот (уредил Мациеј Кузмински) […]